Jan-Erik Kotka FC Espoon syksyllä 2024 perustettavien T2013 ja P2013 kilpajoukkueiden vastuuvalmentajaksi!

25.7.2024

Saammeko esitellä, FC Espoon syksyllä 2024 perustettavien T2013 ja P2013 kilpajoukkueiden vastuuvalmentaja: Jan-Erik Kotka! Tunnollisen taitava Jan-Erik on tärkeä osa seuramme kokonaisvaltaista kilpapelaajakehitystä pelipaikkakohtaisen valmennuksen sekä laadukkaan kilpajoukkuevalmennuksen saralla. Kotka on tehnyt erinomaista kilpapelaajakehitystyötä seurassamme 3 vuoden ajan ensimmäisestä päivästään lähtien!

Valmentajauransa Jan-Erik aloitti vuonna 2009. Mittava yli 15 vuoden valmennuskokemus kilpafutiksessa, oma intohimo ja uteliaisuus lajia kohtaan, sekä oman ammattitaitoisen osaamisen kehittäminen ohjaavat Kotkan vuorenvarmaa, rauhallista ja empaattista valmennusta.       Jan-Erik on syvästi kunnioitettu ja määrätietoinen valmentaja FC Espoon useammassa ikäluokassa. Kaudella 2023–2024 Kotka on toiminut vastuuvalmentajana seuramme P2009 ja T2010 kilpajoukkueissa, sekä seuramme pelipaikkakohtaisena valmentajana. Tänä syksynä 2024 hän aloittaa FC Espoon perustettavien kilpajoukkueiden, T2013 ja P2013, vastuuvalmentajana! Jan-Erikin syvällinen pelintuntemus pelipaikkakohtaisesti sekä joukkuekokonaisuutena tuo uusia futisulottuvuuksia FC Espoon kilpajoukkueiden pelaamiseen ja kilpapelaajakehitykseen viikosta toiseen! 

Valmentajakoulutukseltaan Jan-Erik Kotka on UEFA A-valmentaja. Hän on myös kehittänyt omaa ammattitaitoista osaamistaan Eerikkilän Master Ekkono valmentajakoulutuksella. Master Ekkono koulutuksen kautta Kotka syvällisesti perehtyi ja kehitti omaa tietotaitoaan pelipaikkakohtaisen sekä teknistaktisen valmentamisen saloilla huippufutiksessa. Oman valmennuksen ja toiminnan kautta, Jan-Erik luo psykologisesti turvallista ilmapiiriä kehittyä kilpapelaajana FC Espoossa. Päivästä toiseen, Kotka inspiroi FC Espoon kilpapelaajia omalla pelipaikkakohtaisella ja teknistaktisella tietotaidollaan treeneissä ja peleissä.

Jan-Erik Kotka on mukana valmentamassa ensi viikon FC Espoo Camp 2024 avoimella futisleirillä, joka on suunnattu 2013 – syntyneille pelaajille. Ilmoittautumisaikaa futisleirille on vielä jäljellä, suuntaa siis ilmoittautumiseen alla olevan linkin kautta heti ja tule kehittämään omaa osaamistasi huipputasoisessa valmennuksessa! 

 

ILMOITTAUTUMINEN FC Espoo Camp 2024 

https://www.fcespoo.fi/sarjat-ja-turnaukset/

 

Kehitämme kilpapelaajia, rakennamme ihmistä ja hyvinvointia—YHDESSÄ!

Unelmista tavoitteiksi, tavoitteista totta!