Kausi 2024, Joukkue T2009

18.10.2024

FC Espoon T2009 joukkue on ollut kolmen seuran yhteistyöjoukkue. 30 pelaajamme tulevat FC Espoon, FC Hongan ja FC Kasiysin seuratoiminnasta. Ensimmäiset treenit polkaistiin käyntiin marraskuussa 2022 uuden vastuuvalmentajan Lasse Kiehelän ja Miika Salorannan sekä jo pitkään mukana olleen valmentajamme Aapeli Salmen sekä Matias Pirisen toimesta.

Nyt jos katsomme 2 vuotta myöhemmin tähän päivään, niin paljon on tapahtunut. 2024 valmennustiimi uudistui Jani Pasasen ja Davy Wasselin hypättyä mukaan toimintaamme. Mikä parasta niin kehittymistä on tapahtunut ja kilpailullisuuden sekä yhteisöllisyyden arvot ovat näkyneet pelaajien arjessa.

Olemme pelanneet kahdella eri peliryhmällä liiga etelää ja eteläisen alueen ykköstä. Joukkueen tavoitteet täyttyivät ja Liiga etelässä sijoituimme sijalle kolme sekä eteläisen alueen ykkösessä sijalle 5. Pelaajamme ovat päässeet tutustumaan ja tukemaan myös B-ikäluokkaa, joka on tärkeä osa pelaajapolkuamme. Treeni- ja pelireissuja ollut runsaasti. LuxCuper Ruotsissa, Maalisturnaus, Eerikkilän pelitapahtumat, Pajulahden- ja Espjanjan leiritykset.

Vuosi 2024 on tälle joukkueelle käänteentekevä vuosi, koska pelaajilla alkaa B-ikävaihe marraskuun 2024 alussa. Yhteistyöseuramme tarjoavat hyvän mahdollisuuden jokaiselle jatkaa pelaamista heille sopivalla tasolla. Kiitos, että meistä on pidetty huolta.